Защо падат изкуствени мигли?

Изкуствени мигли не трябва да се отделят поотделно от естествена. Ако е така, значи или процедура е изпълнена с грешки, или ти грешно ме интересува за своите миглите. Всяка от тези ситуации не може да се игнорира, затова ще ги разгледаме по-подробно.

Поради което, не държат на мигли?

Обстоятелства, зависещи от клиента:

1.Най-опасното за изкуствени мигли — това е механично въздействие. От мельше ви докосва миглите ръце, да спи с лице към възглавницата, толкова по-голям шанс опаденее искуственных миглите по-рано на своя мандат. Плюс към всичко това, вие може да навреди и на родния мигли. Не три очи с ръцете си и не касайся за пореден път своите мигли. След измиване на лицето си или душ лесно промокни очите хартиена кърпа или салфетка, дай ресницам да изсъхне окончателно. Да не се вържете на миглите, когато са мокри. Не може да докосвате до миглите кърпа, памук.

2. Опит за облекчаване на изкуствени мигли себе си. Не се опитвайте да се оттегли изкуствени мигли себе си. Задължително се обръщайте за извадите изкуствени мигли към професионалист.Тъй като съвременните лепило за удължаване на мигли е много издръжлив и да се опита да свали мигли дома масло или други подручными средства е невъзможен. Просто извадете миглите от корена, рушат естествени мигли. Си използват специални течности и гелове за оттегляне на миглите също е изключително опасно, тъй като средство за отнемане на миглите може да попадне върху лигавицата на очите и да предизвика изгаряне.

Грешки майстор по изграждане на миглите:

1. Използването на господар на нестандартни материали за изграждане на миглите. Например — евтин лепило може да е лошо да изкуствени мигли, се страхуват от вода и високи температури, да предизвика алергични реакции. Така, всеки лепило имат срок на годност след аутопсия, той се равнява на един месец. Ако съветника за изграждане на миглите използва лепило при изтичането на срока на годност след отваряне, то това ще се отрази зле на външния вид работа за изграждане на миглите, а така също и срока, чорапи изкуствени мигли.

2. Не е добра квалификация на майстора. Ако капитанът изпълнява работата си бързо, за по-малко от 2,5 часа, което говори за това, че той недоделывает работата си до края, не е засилване на всяка естествена ресницу изкуствена. Когато търсите не свършената работа, ще забележите следи от лепило, ще видите, че миглите стърчат в различни посоки, или твърде дебели и дълги, ако желаете, вие сами можете да сметнете количеството им.

Лични характеристики.

Около 5 % от 100% за срок чорапи миглите влияят: прием на антибиотици и лекарства, бременност, кърмене и повреди в хормонален фон.

За да приключа, искам да кажа, че качеството на работата по изграждане на миглите от квалифициран майстор — основна гаранция, че ще останете доволни от процедурата за изграждане на миглите по технология ресница на ресницу. И ще станете постоянно се насладите на тази услуга, поради нейната сигурност, красота и удобство.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *