Какво да направя, ако вашите естествени мигли падат заедно с направени по технология мигли в мигли?

Ако наскоро сте изградили мигли по технология ресница на ресницу и изведнъж започнах да забелязвам, че вашите мигли падат, заедно с изкуствени — не се плашете, това не винаги е лошо. В тази статия ще разгледаме кога и при какви условия се счита за нормално загуба на естествените миглите, заедно с изкуствени.

Ще започна с това, че независимо от това, са изградили сте мигли или не, вашите естествени мигли ще падат всеки ден от 2 до 5 парчета с всяко око. Това се дължи на естествения цикъл на растеж и обновяване на миглите.
Жизнен цикъл на миглите, разделена в 4 фази:

  1. Анаген – активна фаза на растеж на нов космения фоликул трае средно от 30 дни. Средната скорост на растеж на миглите варира от 0,12 до 0,14 мм на ден;
  2. Катагенна – къс преходна фаза. В това време на космения фоликул намалява. Средната продължителност на фаза 5 дни;
  3. Telogen – фоликул навлиза в етап на покой. Продължителност на около 100 дни. Фаза завършва в момент на загуба на мигли (етап на отхвърляне);
  4. Началото на анаген – фаза на узряване на корена на нова мигли.Стара пада, когато корените на нова мигли вече започва да узрява.

От гореизложеното може да се заключи, че в 4 фаза, когато е на естествени мигли се актуализират които попадат, приклеенные изкуствени мигли падат заедно. И това се смята за безопасна, ако се пада строго една натурална мигли, а на нея е строго една изкуствена. Или, ако сте били на 2d, 3d, 4d, 5d и други обемни изграждане на миглите, а след това миглите ви ще изпаднат така — строго една естествена, а на върха на един гладък кок от изкуствена.

 Не се допуска загуба на два или повече залепени помежду си с естествени мигли, заедно с изкуствени миглите. Тъй като такова падане на миглите говори за това, че технологията на удължаване на миглите е бил счупен! Естествени мигли бяха слепени помежду си, а тъй като всички естествени мигли се намират в различни фази на растеж, след това тези, които са в активна фаза на растеж, ще дърпам и пускам с корена на миглите в замершей фаза на растеж, което ще доведе до големи щети и долгому възстановяване на естествени мигли.

Искам още да обърна внимание на това, че на последния век нараства с около 100-250 броя на миглите. И вашият майстор за изграждане на миглите трябва да изпълнява работата си на сто процента. Колко имате на естествените миглите, толкова трябва да бъде и изкуствени, т.е. не по-малко от 80/100 броя. Това е един от обезпечения дълготрайни чорапи на изкуствени мигли, а именно, до корекция на миглите трябва да минат не по-малко от три седмици. И оставащото количество изкуствени мигли трябва да бъде не по-малко от 70/30% от първоначалния обем.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *