От какъв материал са изработени мигли за удължаване? Норки, коприна, черен или синтетика?

Мигли за удължаване на технологии ресница на ресницу са само изкуствени (синтетични) и ги правят от монофиламенти. Естествени мигли за удължаване не се предлагат, тъй като те могат да бъдат причина за алергии, им е невъзможно да се даде различни завои, които да са запазени в процеса на чорапи миглите, те са различни по дължина, диаметър и най-често са неравномерно цвета. Нарощенные мигли от монофиламенти — гъвкави, еластични и запазват своята форма и цвят за целия период на използването им.
Ако сте чували или виждали такива заглавия като: мигли от норка, мигли от самур, мигли от естествена коприна — знайте, че това са само имена, които предполагат по-различна дебелина на миглите.

Мигли минк (на Mink), коприна (Silk) -условно името на вида на миглите, се различават един от друг само на факта, че в материала на миглите с името на Коприна се добавя пластификатор, така че те са по-меки (эластичнее, по-еластична) от норки, при това мигли норки и коприна са
същите размери и по изгибам, и по дебелина, и по дължина.
Тези и други мигли могат да се произвеждат в три варианта: гланц, полуматовые, мат. Изкуствени мигли съм различни дължини, дебелини, резба.

Независимо от вашата възраст (18 до 65 години), брюнетка вие или руса квалифициран майстор по изграждане на миглите вземе изкуствени мигли, подходящи точно за вас. Ще ви предложим различни цветове, дължини и загибы на изкуствени мигли. Ще помогне да се постигне желания ефект от изграждане на миглите. Ще бъде в състояние да коригира тези проблеми като: надвиснали клепачи, липса на плътност и дълъг близки на миглите, малки очи, твърде големи очи, далече и близко поставени очи. Точно квалифициран капитана да се грижи за това, което е било в процедура на изграждане на миглите е максимално комфортно и безопасно за здравето на вас и вашите близки на миглите.

Експериментирайте! Пленяйте един само поглед.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *