Качествена работа по изграждане на миглите.

Сватбена удължаване на миглите по технология ресница на ресницу. В последно време е налице очевидна тенденция – булката, докато се подготвя за сватбата си, се стремят да увеличат себе си всичко, което само може би — коса, нокти, мигли. От една страна, това желание е напълно разбираемо – в този ден искам да бъде най-красивата. От друга страна, всяко явление има своя обратната страна.Искам да ви разкажа за предимствата и недостатъците на такава процедура, като удължаване на миглите.

Плюсове удължаване на мигли са очевидни:

– това е една чудесна възможност и добра причина, за да получите дълги пухкави миглите, за което отдавна сте мечтали!
— дори отпадане на сълза, можете да не се тревожите за това, че тече спирала и грим ще се развали
— не е тайна, че дълги красиви мигли правят погледа обворожительным, и всеки грим изглежда выигрышнее, дори на максимално естествен.
— много се пести време за грим в деня на сватбата. Това е допълнителен бонус, не само за вас, но и за гримьор))
— тъй като натрупването държи 3-4 седмици минимум, сватбена пътуване можете да забравите за козметика)

Така че, ако имате вече е успешен опит изграждане, и ще знаеш добър майстор – няма основания да се откаже от тази процедура.

Но може би, че идеята за изграждане на миглите ви дойде в главата си за първи път само преди сватбата, и сега живеете в страници – изграждане на или не се увеличи? Тогава трябва да знаете, че тази процедура може да има неприятни последици.

Недостатъците на изграждане на миглите по технология ресница на ресницу:

— Възможен риск от появата на алергии на лепило. Това се проявява като зачервяване и подуване на клепачите. Отношение на лепилото може да предизвика зачервяване на лигавицата (преминава за 2-3 дни). Ако сте изградили мигли в навечерието на сватбата, и се появили усложнения, а след това да се премахнат всички последици, най-вероятно ще успее да не е скоро, в зависимост от ситуацията тя може да се размине 2 и повече дни.

— Има риск, че наращенные мигли издържат на очите, не за дълго време ако приемате антибиотици или са бременни. Това се дължи на нестабилна хормонален фон. Толкова в период на бременност се повишава чувствителността на кожата на клепачите, и ако капитанът не използва хипоалергичен лепило, върху кожата може да възникне дразнене.

-Както в малък, така и в голям град да се намери добър майстор за изграждане на миглите е доста трудно, рискът от работа в лошо майстор е изключително голям! Уверявам ви, разчитат на този въпрос само на мнението на приятелки, не винаги са надеждни. Често момичетата нямат представа за всички нюанси технология на удължаване на миглите и, като резултат, може да ви препоръча лошо специалист. Като се свържете с безграмотному учителя, вие рискувате не само с красотата си в толкова важен и отговорен ден, но и за здравето на този важен орган като окото. И това не е шега! Удължаване на миглите, изпълнени с груби нарушения на технологията, може да ви даде много дискомфорт и развали настроението за дълго.

Тогава какво да правя? Изграждане на мигли или не?

Ако все пак решите да направите удължаване на миглите до сватбата, трябва да се вземат предпазни мерки.

Аз обикновено препоръчвам изграждане на мигли (тези, които правят това за първи път), най-малко за 3-4 дни. В процеса на изграждане на по-добре не да говоря, тъй като неволно ще започнете да мигате, двойки лепило дразни деликатната лигавицата и като резултат – зачервяване, което може да се задържи няколко дни .
Ако в процеса на процедури, които можете да чувствате дискомфорт – не се колебайте и веднага съобщавайте за това на капитана на наращиваю на миглите.

— Да отнеме време намирането на добър майстор. Най-добре е, ако ви го препоръчва професионалист. Добър майстор засилване на мигли не по-малко от 2 на 3,5 часа. За по-малко време за извършване на натрупване на миглите в неговата цялост и добро като просто невъзможно. Толкова уточнете, гипоалергеннный дали лепило от капитана с каква дебелина мигли той работи. Дебелина над 0,15 мм и дължина над 13 сантиметра и няма да бъде толерирано. Идельными за здравето на близки рениц, удобни чорапи за мигли и подреден външен вид на очите перфектни мигли 0,07, 0,10 и 0,15 милиметра.
Не си струва да се обърнат към специалист, ако на снимката на неговите произведения се вижда, че миглите наращены рядко, стърчат в различни посоки. Ако видите бучки лепило, залепените между себе си мигли, провисающии надолу мигли при ъгли на очите, уведомление в обратуную страна на мигли.
Не наращивайте мигли от капитана с подозрително ниски цени. Удължаване на миглите – това е услуга от премиум-клас и качествена работа не може да струва евтино.

Подход към процеса на вземане на решения по-отговорно, не се стреми към ниската цена и бързото изпълнение на работата по изграждане на миглите и вие ще бъдете най-красивата булка!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *