Носенето на лещи и удължаване на миглите

изграждане на миглитеМного жени носят лещи за подобряване на зрението и за промяна на цвета на очите. Носенето на лещи в днешно време е много популярно, така също става много популярен носенето на изкуствени мигли технология ресница на ресницу. Тъй като срокът на чорапи миглите по технология ресница на ресницу е повече от три седмици, повдига много въпроси за удобство и сигурност на носенето на лещи и изкуствени мигли едновременно. В тази статия аз ще отговоря на най-често задаваните въпроси.

  •  Възможно ли е изграждане на миглите ако носиш лещи? Да, може, при условие, че вашият майстор за изграждане на миглите по време на процедурата ще се спазват стриктно технологията, а именно: изграждане на мигли противоалергичен лепило, изолиране на долните мигли специални меки подложки и забожда тях на горния клепач към нижниму  за плътно затваряне на очите и премахване на попадений върху лигавицата на очите и на стъклата на обезжиривующих форми и изпаренията от лепила.
  • Възможно ли е изграждане на миглите без да махате лещите? Да, може, при условие, че всички по-горе.
  •  Възможно ли е след изграждане на миглите да се използват капки за очи? Да, може, ако си майстор използва качествен, устойчив на влага лепило.
  • Възможно ли е извличане и инсталиране на лиза с наращенными миглите? Да, вие няма да усетите дискомфорт при условие, че вашият господар е изпълнил процедурата за удължаване на мигли леки материали с дебелина не повече от 0,15 милиметра и дълга не повече от 13 сантиметра. Мигли с дебелина 0,20 и милиметра и по -, по-дълга 13 см може да утяжелять native мигли причинява дискомфорт, увиснала надолу на ниво ученик, което ще се отрази неготивно на кофорте използване на нарощенных на миглите и тяхната безопасност за зрението и здравето на близки на миглите.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *