Мигли «холивудски обем». Видове и технологии за удължаване на миглите

Дълги пухкави мигли придават дълбочината на виждането и притягательность. Но какво да правим, ако по природа те са кратки и редки? На помощ може да дойде от различни ухаживающие масло, трупа с полезни вещества и праймерами или витамини. Вярно е, че ефектът ще е забележим не толкова бързо. Тези, които някога се чака, предпочитат различни форми на удължаване на миглите. Много квалифицирани майстори са готови да изпълни мечтата на всяко момиче, за роковом внимавай. За това и ще говорим в статията. Има дълги, гъсти и тъмни мигли иска всяко момиче, но много хора не разбират смисъла на тази процедура или дори изобщо не знаят за нея, така че ние подробно са описали процеса на удължаване на миглите. След като прочетете нашата статия всяко момиче може да вземе правилното решение.

Плюсове на изкуствени мигли

Незабавен ефект.

 • Поглед се трансформират веднага след поставяне на изкуствени косми, независимо от избраната технология.
 • Долговременность.
 • Възможност да се носят такива мигли до две седмици.
 • Постепенно залепена на космите да започнат да падат, но на първо време това ще бъде дискретно. Удобство. Не трябва да се притеснявате за това, че спирала може да размазаться. Очите са толкова изразителна, че може изобщо да не ползват козметика.
  Удъллживане на мигли

Основите на изграждане на

Майстори използват два начина за поставяне на изкуствени косъмчета за натурален ресницам:

 • отделните косми подбрана и дължини на огъване се придържат по един за всяка ресничку, резултат - физически и дълги мигли;
 • китка от няколко косъмчета прикрепени по един естествен, тази технология придава на ресничкам холивудски обем.

Видове наращенных на миглите

Майстори използват различни материали в зависимост от това, с каква цел клиентка прави тази процедура.

 • За всекидневна употреба. Косми, подбрани в тон натурален и приклеивают ги по-близо до външния ъгъл на окото.
 • За празника. Тези мигли могат да бъдат много дълги и съчетавате различни цветове, подходящи за под грим. Наращиваются и горните, и долните косми.
 • За да излезете на сцената. Тук са перфектни мигли с голливудским обем, който се постига от лъчи, а не на отделни косъмчета. Те изглеждат много впечатляващо!

История на появата на изкуствени мигли

Този начин на преображение на външен вид се корени в ерата на американското кино от началото на ХХ век. Именно тогава гримьор Макс Фактор реших като експеримент залепите допълнителни мигли певец на легендарния мюзикъл "Чикаго". Зрителите бяха изумени не само ефектни изпълнения, но и ефектен грим на актрисата. Откакто и се появи метод за удължаване на мигли "Холивудски обем". Той се радва на голяма популярност в телевизията и в киното. Постепенно совершенствуясь, майстори се научили изграждане на ресничките, които имат по-естествен вид. 

Плюсове и минуси на греди

Очевидни предимства на този вид удължаване на мигли са: време на провеждане на процедурата (не повече от 60 минути); по-ниската цена в сравнение с косм ту косм техника;

 • липсата на вреда за очите, ако процедурата се провежда от опитен и чист специалист;
 • лекота на изграждане:
 • букети е удобно да се взема с пинсети, може да увеличаване на ресничките себе си;
 • невероятно изразителен ефект;
 • да се освободим от необходимостта краситься туш, въпреки че при желание не е забранено;
 • наличието на лепило, черен на цвят, който създава вид допълнително подведенной молив областта по протежение на горната част на миглите;
 • възможност за самостоятелно отстраняване с помощта на зехтин или всички козметични масла, ако носителка на експресивно холивудски обема на миглите, счита го неподходящи за всекидневна употреба.

  Но има и недостатъци:

 • да попадне лепило върху лигавицата на очите ще доведе до химически изгаряния по този начин, при самостоятелен повишаването има големи рискове да се окаже при лекар-офталмолог и за дълго да забравят за грима на очите на всички;
 • грижи се усложнява поради твърде голяма плътност на косъмчета, които могат да спутываться;
 • изкуствени мигли издържат дълго, тъй като се създава голямо натоварване на естествени;
 • трябва веднага да стреля всички снопове или да отидете на корекция, ако се падне поне един, тъй като това ще бъде много забележим.

Заключение

Има множество майсторски класове и видеоуроков по технология на удължаване на миглите с голливудским обем. Но при наличието най-малкото съмнение, или ако процедурата предстои първи път в живота си, по-добре се обърнете към професионален лешмейкеру. Той също така ще даде на квалифицирани съвети за грижа за щастливата клиентка може по-дълго да произвежда невероятно впечатление на околните с един неточен удар на луксозни миглите. С помощта на разширения може лесно да се превърне в звездата на всяко парти или фотосесия. А вие готови ли сте за това? Надяваме се, че нашата статия ще ви помогне да вземе решение - да се създават бляскавите холивудски обем или ограничи обикновен натрупване.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *